Welkom bij Huisje Boompje Beekje

 


Laatste Nieuws
Ideaal voor een lang weekendje weg.
Een plek om komt echt tot rust te komen!
Het huisje is drie uurtjes rijden vanaf Nederland.
Lees meer>>>

Als u een lekker Belgisch biertje wilt drinken dan kan dat, want in het gezellige stadje Rochefort wordt er onder andere heerlijk Rochefort bier geschonken.
Lees meer>>>

Voor liefhebbers van natuur en dieren is het de ideale omgeving om echte herten en wilde zwijnen te zien en heerlijk te wandelen en zwemmen en kanoen.
Lees meer>>>

 


Natuurliefhebbers

Als u echt vroeg opstaat dan heeft u de meeste kans veel dieren te zien in het nabij gelegen bos. Dit kunt u vinden vlakbij het mooie kasteel Jemeppe
Loop zachtjes naar buiten en verschuil in het bos, de herten staan dan vaak aan de rand van het bos. Ze zijn er natuurlijk ook overdag, maar dan laten ze zich natuurlijk minder vaak zien. Tijdens een mooie wandeling echter kunnen ze onverwacht uw pad kruisen. Er zijn ook wilde zwijnen , konijnen, hazen en veel mooie en bijzondere vogels in de Ardennen te zien. Ga vooral heerlijk wandelen: u loopt het huis uit en kunt kiezen uit vele bijzondere routes in de omgeving, absoluut de moeite waard en het is nog gezond ook!

Een prachtig natuurpark aan rivier de Lesse: Furfooz. Hoge rotswanden torenen boven de Lesse uit en het is er prachtig groen met bemoste keien en varens tussen de beklimopte bomen. Heel veel grotten ook, soms met prachtig uitzicht over het dal! Ook staan er veel resten van een Romeinse burcht en een badhuisje.


 
Home Over Ons Tarieven Kalender Foto's Contact Ligging Contact Home Sitemap Informatie links Partners Email versturen
© All Rights Reserved.2006- 2019. Huisjeboompjebeekje.be